Rival

Klubben

Klubben

IL Rival er Haugesunds eldste og største håndballklubb. Om klubben faktisk ble stiftet i 1950 er noe diskutabelt, men at det er en ærbødig klubb med lange tradisjoner, det hersker det ingen tvil om. I skrivende stund huser vi nærmere 400 medlemmer fra førsteklassinger i hele ditriktet til gomper som nærmer seg femti. Klubben er et hjem for alle som har et hjerte som banker for håndballen, store som små.

IL Rival holder til i Haraldshallen, en hall med nesten like mange år bak seg som klubben selv. Haraldshallen ligger midt i smørøyet av Idrettsparken i Haugesund. Vi jobber nå med å få hallen ut av rullestolen og opp på bena, og ser frem til 40 nye år i vårt hjem utenfor hjemmet. 

IL Rival er en breddeklubb og dørene står åpne for alle som ønsker å være en del av håndballmiljøet på Haugalandet. Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å bli medlem. Forhåpentligvis finner du den nødvendige informasjonen du trenger her på hjemmesiden, og om ikke kan du alltids ta kontakt med oss. All kontaktinfomasjonen du trenger finner du på siden her... 

Takk til alle medlemmer, og velkommen til alle nye. 

 

Sportslig hilsen
IL Rival

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift